Να αντικατασταθεί ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ ζητά το ΠΑΣΟΚ - Karfitsa.gr
Uncategorized

Να αντικατασταθεί ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ ζητά το ΠΑΣΟΚ

Την άμεση αντικατάσταση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ ζητά το ΠΑΣΟΚ, με σχόλια κύκλων του, με αφορμή τη διαρροή στον Τύπο πληροφοριών γύρω από την υπόθεση της “λίστας Λαγκάρντ”, στις οποίες γίνεται αναφορά στη Μαργαρίτα Παπανδρέου, μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους η διαρροή θέτει τεράστιο ζήτημα σχετικά με τη λειτουργία των θεσμών, ενώ κατηγορείται το ΣΔΟΕ ότι «αντί να λειτουργεί στο πλαίσιο της αποστολής του, με ευθύνη της διοίκησής του, έχει καταστεί κέντρο ανεύθυνων συκοφαντιών».

 

Ολόκληρο το σχόλιο των κύκλων του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

 

«Τα σημερινά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των εφημερίδων “Το Βήμα της Κυριακής” και “Πρώτο Θέμα” και καταρχάς αυτή καθεαυτή η κατάθεση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα -αν πράγματι δόθηκε- θέτουν τεράστιο ζήτημα γύρω από τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου στη χώρα μας.

 

Αντί να λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο της αποστολής του το ΣΔΟΕ, με ευθύνη της διοίκησής του, έχει καταστεί παρασκηνιακό κέντρο εκπομπής ανεύθυνων συκοφαντιών που κατασκευάζονται και διακινούνται με εκπληκτική ευκολία, υπονομεύοντας το κράτος δικαίου και δηλητηριάζοντας το κλίμα σε βάρος επιλεγμένων πολιτικών στόχων.

 

Η άμεση αντικατάσταση του ειδικού γραμματέα είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει».

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ