Να φέρουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό - Karfitsa.gr
Άρθρα Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Να φέρουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό

Είμαι η Εβελίνα Σανιδά υποψήφια δημοτική σύμβουλος για πρώτη φορά, με τον συνδυασμό » Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα » του Νίκου Ταχιάου.

Της ΕΒΕΛΙΝΑΣ ΣΑΝΙΔΑ*

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και είμαι μαμά δύο έφηβων κοριτσιών. Οι σπουδές μου και η εργασιακή μου εμπειρία είναι πάνω στους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων, της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας. Η σχέση μου με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό υπήρξε καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη και τη πορεία μου.

Αγαπώ τη Θεσσαλονίκη μας και τους ανθρώπους της και τη θέλω μέσα στις πιο δραστήριες πόλεις της Ευρώπης. Με πληγώνουν οι αρνητικές πρωτιές στο κάπνισμα και στην παιδική παχυσαρκία. Η προσπάθεια θα πρέπει να ξεκινήσει από τα παιδιά μας, να  τα φέρουμε πιο κοντά στον αθλητισμό. Μέσα από δράσεις στα σχολεία, με προβολή αθλητών και παρα- αθλητών της πόλης μας που λειτουργούν ως πρότυπο. Δημιουργώντας αθλητικά πάρκα στις γειτονιές, συντηρώντας και βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις που ήδη έχουμε. Πρέπει να αποκτήσουμε καλύτερη αθλητική παιδεία και πρέπει να αποκτήσουμε καλύτερη παρα- αθλητική παιδεία. Οι προτάσεις μας όσον αφορά τον αθλητισμό, σε ζητήματα τα οποία ανέδειξα και θα εργαστώ για την υλοποίησή τους είναι οι εξής:

1) Δημιουργία ειδικού δημοτικού γραφείου και συνεργασία του με τους αθλητικούς φορείς της πόλης για περισσότερες διεθνείς και πανελλήνιες διοργανώσεις. Στόχος μας η αύξηση του αθλητικού τουρισμού.

2) Μέγιστη απορρόφηση εθνικών – ευρωπαϊκών κονδυλίων  και στενότερη συνεργασία με τη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού για τον εκσυγχρονισμό αθλητικών εγκαταστάσεων (Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο, Εθνικό – Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο) και δημιουργία- ανάπλαση μικρότερων στις γειτονιές.

3) Προβολή και αξιοποίηση του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.  Συνεργασία του δήμου με τη διοίκηση του φορέα. Διοργάνωση περιοδικών εκθέσεων, εκδηλώσεων και συνεδρίων για την ανάδειξη του μοναδικού αθλητικού μουσείου της χώρας.

4) Πολυεπίπεδη στήριξη των υψηλού επιπέδου παρα – αθλητών της πόλης μας. Διοργανώσεις αθλητικών events και μέγιστη απορρόφηση εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων για δημιουργία – βελτίωση των υποδομών στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις. Βραβεύσεις, προαγωγή αριστείας.

Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, γνωρίζουν και την αγάπη μου για τα ζώα.

Σε ό,τι αφορά τα αδέσποτα, πρότασή μας είναι η ίδρυση δημοτικού κυνοκομείου που θα λειτουργεί ως ΚοινΣΕπ. Θα φιλοξενούνται αδέσποτα και θα απασχολούνται άτομα προς κοινωνική επανένταξη.  Η λειτουργία του κυνοκομείου θα είναι σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις και κτηνιάτρους.

* Η Εβελίνα Σανιδά είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» το Ν. Ταχιάου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ