Νεάπολη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το λαϊκό δρόμο «Π.Αφαλής» - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Νεάπολη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το λαϊκό δρόμο «Π.Αφαλής»

Σε εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο του δήμου Νεάπολης Συκεών, προχώρησε από νωρίς το πρωί η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, λόγω της διεξαγωγής του λαϊκού αγώνα δρόμου, «Παναγιώτης Αφαλής».

Έτσι, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των δρομέων, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 13.00 τουλάχιστον, δεν επιτρέπεται η στάθμευση, κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων των πέντε χιλιομέτρων, στις οδούς Ελ. Βενιζέλου, Κασταμονής, Μητροπόλεως, Καραβαγγέλη, Δημ. Γληνού, Οδυσσέα Ελύτη, Μ. Τριανταφυλλίδη, Ελ. Βενιζέλου, Ανδ. Παπανδρέου, Κύπρου, Ρήγα Φεραίου, Επταπυργίου, Οδ. και Απ. Φωκά, Ζαχ. Γουναρίδη καθώς και Καρόλου Κουν.

Επιπλέον, από νωρίς το πρωί δεν επιτρέπεται η στάθμευση, κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης των δρομέων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, από την οδό Κασταμονής μέχρι την οδό Μ. Τριανταφυλλίδη και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Παράλληλα, δεν επιτρέπεται η στάθμευση, κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων του αγώνα του ενός χιλιομέτρου, στις οδούς Ν. Παρασκευά, Μιχαήλ Καραολή, Ελ. Βενιζέλου, Δημ. Ανδρέου, Ρήγα Φεραίου και Καρόλου Κούν.

Επίσης, δεν επιτρέπεται η στάθμευση, κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης των δρομέων στην οδό Ιωάννου Μιχαήλ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ