Νιώθω προδομένος - Karfitsa.gr
Uncategorized

Νιώθω προδομένος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

“Δεν είναι ευχάριστα αυτά που έχω να πω. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε την ΚΑΕ, μέχρι το 2002 είχε αναλάβει ο Παύλος και μετά ο Θανάσης. Έχοντας αποχωρήσει αυτοί οι δύο ψάξαμε επενδυτές αλλά δεν κατέστη δυνατό και αποφάσισα να μπω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο σε όποιο επίπεδο μπορώ.

Όταν ζήτησα από τους ανθρώπους τους Θανάση Γιαννακόπουλου τα οικονομικά στοιχεία, με κοροΐδεψαν οικτρά. Η εικόνα των οικονομικών δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί τους χρωστούσε πολλούς μήνες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κι αυτό συνέβη και με πολλούς παίκτες. Υπάρχουν αποδείξεις.

Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να τα καταφέρω. Πολλοί από εσάς μου έχετε κάνει πόλεμο, πολλοί από τους φιλάθλους με κατηγόρησαν πως έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Δεν μίλησα όμως. Στα 38 μπορώ να δεχτώ τα πάντα, όχι όμως την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Κάνω τις μετοχές μου δώρο στον Θανάση Γιαννακόπουλο ή όποιον άλλον μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ΚΑΕ. Αν δεν τις πάρει κανείς, τότε θα τις δώσω στον ερασιτέχνη” ήταν τα λόγια του.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ