Νοτοπούλου: Να αποκαταστήσει την αλήθεια ο Δαγκλής - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Νοτοπούλου: Να αποκαταστήσει την αλήθεια ο Δαγκλής

Την αποκατάσταση της αλήθειας ζητά από τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης σε θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή, η επικεφαλής  δημοτικής παράταξης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ο κύριος Δαγκλής φέρεται να έχει δηλώσει αναφερόμενος στην βουλευτή, «όταν είχε διοριστεί επικεφαλής στο νεοσύστατο πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης είχαν αποσπαστεί εκεί για τη φύλαξή της συνολικά 24 αστυνομικοί».

Η κυρία Νοτοπούλου χαρακτηρίζει ψευδή την συγκεκριμένη δήλωση και αναφέρει «Είναι ντροπή και κατάντια για τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Δαγκλή να διαδίδει ψεύδη σχετικά με την «φρουρά» μου κατά την θητεία μου στο Γραφείο Πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης. Επικοινώνησα η ίδια με τον κ. Δαγκλή και του ζήτησα να αποκαταστήσει την αλήθεια. Φυσικά δεν το έκανε.

Να τον ενημερώσω λοιπόν ότι κατά την θητεία μου στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, δεν υπήρχε κανένας αστυνομικός για την προσωπική μου φύλαξη. Στο πλαίσιο δε της θητείας μου ως Υφυπουργός Εσωτερικών του Τομέα Μακεδονίας – Θράκης, υπήρχε συνολικά συνοδευτική ομάδα ασφαλείας τεσσάρων αστυνομικών όπως ορίζει ο Νόμος».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ