Ν.Βούτσης για Ν.Παρασκευόπουλο: Επιχειρήθηκε η δολοφονία του χαρακτήρα του με αφορμή τον νόμο Παρασκευόπουλο - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Ν.Βούτσης για Ν.Παρασκευόπουλο: Επιχειρήθηκε η δολοφονία του χαρακτήρα του με αφορμή τον νόμο Παρασκευόπουλο

Φωτορεπορτάζ: Θανάσης Ελμάζης

Ως ”ιστορική” χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κατά την ομιλία του στην πολιτική εκδήλωση, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Συνταγματική αναθεώρηση – ενίσχυση της δημοκρατίας».

Ιστορική μέρα για την Ελλάδα η σημερινή λόγω της επίσκεψης στην βόρεια Μακεδονία. Η χώρα μας βγαίνει από την κρίση και την τυπική δέσμευση, αλλά όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό είναι μια μετάβαση δεν είναι ότι συνέβη κάποια στιγμή και έχουμε βγει χωρίς επιστροφή από τελεσίδικα χωρίς αποκατάσταση”, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βούτσης.

Παράλληλα ο κ.Βούτσης εξήγησε ότι η κρίση παράγει φόβο σε μια κοινωνία όπου υπάρχει ανεργία. ” Έχουν φύγει τα παιδιά, έχουν σπάσει οι οικογένειες λόγω της ανεργίας. Θα πρέπει να ποδομηθεί και να αντικατασταθεί από ελπίδα και να εμπεδώνεται και να γειώνεται με πρόγραμμα και κριτήρια. Να υπάρχει νέα αισιόδοξία στην κοινωνία”.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε και στο πρόσωπο του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, Νίκου Παρασκευόπουλου. ”Είναι ένας στρατιώτης ο κ.Παρασκευόπουλος και ένα από τα διαμάντια μας στην Βουλή”, είπε και τόνισε ότι ”επιχειρήθηκε η δολοφονία του χαρακτήρα του με αφορμή τον νόμο Παρασκευόπουλο. Θα τον στηρίξω στην θέση του ως προέδρου της επιτροπής για την συνταγματική αναθεώρηση”.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ