Ν.Δ.: Η κυβέρνηση υπεραποδίδει σε ανικανότητα, θράσος και αλαζονεία - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Η κυβέρνηση υπεραποδίδει σε ανικανότητα, θράσος και αλαζονεία

«Για την «υπεραπόδοση» της οικονομίας πανηγυρίζει ο κ. Τσίπρας, την ημέρα που πληροφορούμαστε ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών στην εφορία έχουν εκτιναχθεί στα 102 δισ. ευρώ, 4 εκατομμύρια συμπολίτες μας χρωστούν στο δημόσιο και πάνω από 1 εκατομμύριο έχουν υποστεί κατασχέσεις» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στην ανακοίνωση του Μαξίμου, που υποστηρίζει ότι «υπεραποδίδει η οικονομία» και «αγχώνεται ο κ. Μητσοτάκης».

«Θα συμβουλεύαμε τον κ. Τσίπρα, τώρα που θα είναι στη Θεσσαλονίκη, να διαφύγει για λίγο από τους μεταφερόμενους κλακαδόρους του και τους εκατοντάδες αστυνομικούς που τον προστατεύουν και να συνομιλήσει με κανονικούς πολίτες. Θα διαπιστώσει τότε ότι στο μόνο που όντως υπεραποδίδει η κυβέρνησή του είναι να μεγαλώνει κάθε μέρα την οργή και την αγανάκτηση για την ανικανότητα, το θράσος και την αλαζονεία της» καταλήγει το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ