Ν. Κεραμέως: Ο ουσιαστικός διάλογος, προαπαιτούμενο για οποιαδήποτε πρωτοβουλία - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Ν. Κεραμέως: Ο ουσιαστικός διάλογος, προαπαιτούμενο για οποιαδήποτε πρωτοβουλία

Την παρουσίαση των προτάσεων της ΟΝΝΕΔ αναφορικά με το σύστημα εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα παρακολούθησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. 

Όπως μάλιστα η ίδια ανέφερε, οι προτάσεις των νέων είναι πολύ σημαντικές, καθώς βρίσκονται στην “καρδιά” των πολιτικών για την Παιδεία. Επιπλέον συνεχάρη την ΟΝΝΕΔ, τα μέλη της οποίας παρά την πανδημία και τους περιορισμούς δεν σταμάτησαν τον διάλογο. 

“Γίνεται ουσιαστικός διάλογος με τους νέους και αυτό είναι το βασικό προαπαιτούμενο για να πάρουμε οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο υπουργείο” υπογράμμισε συγκεκριμένα η κ. Κεραμέως και πρόσθεσε ότι “η κυβέρνηση ακούει, συνομιλεί και ενσωματώνει”. 

Αναφορικά με το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ, η υπουργός το χαρακτήρισε αξιόπιστο και αδιάβλητο, ωστόσο πρόσθεσε ότι χρειάζεται βελτιώσεις, ενώ αναφορικά με τις προτάσεις της ΟΝΝΕΔ σημείωσε ότι το υπουργείο “πιστεύει στη Γενική Παιδεία

Επιπλέον δήλωσε “ανοικτή σε προτάσεις και ανέφερε ότι αυτό το διάστημα στο υπουργείο γίνεται επεξεργασία για τις αλλαγές στην εισαγωγή στην Τριτοβάθμια. 

«Η πρότασή μας αποτελεί αποτέλεσμα ενός ανοικτού διαλόγου με καθηγητές, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής», ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης και σημείωσε ότι δεν είναι τυχαία σλόγκαν της ΟΝΝΕΔ το «ο λόγος σε όλους».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ