Ν. Ξυδάκης: Η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης μπορεί να ξεκινήσει και από τη Δευτέρα - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Ν. Ξυδάκης: Η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης μπορεί να ξεκινήσει και από τη Δευτέρα

Εάν οι ΑΝΕΛ άρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης μπορεί να ξεκινήσει και από τη Δευτέρα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης.

Στο ερώτημα εάν υπάρχει πιθανότητα αύριο το πρωί να ξεκινήσει η συζήτηση στη Βουλή για τη ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Ξυδάκης απάντησε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.: “Νομίζω και από τη Δευτέρα μπορεί να ξεκινήσει εάν πρόκειται να γίνει”.

“Σε όλη τη διάρκεια από το 2015 μέχρι σήμερα αυτό το οποίο ξεδιπλώθηκε ήταν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπου δεν είχαμε την υποχρεωτική εφαρμογή του μνημονίου και όλα τα θέματα της δημοσιονομικής προσαρμογής, στα ζητήματα τα κοινωνικά και τα θεσμικά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόστηκε”, σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

“Το ΚΙΝΑΛ σύρεται, δεν ξέρει τι λέει. Το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε φάση αποσάθρωσης, δεν ξέρει ποιο είναι το όνομα του. Εδώ υπήρξε υπουργός των περασμένων κυβερνήσεων και σημερινό στέλεχος, βουλευτής ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε το ΠΑΣΟΚ ποτέ σε εποχή μνημονίων, δεν εισήγαγε μνημόνια. Εδώ έχουμε πάθει επιλεκτική αμνησία”.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ