Ν. Πατενίδου: Νίκη για την παράταξη «ΝΑΙ στην Θεσσαλονίκη» είναι νίκη για τη Μακεδονία - Karfitsa.gr
Άρθρα Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Ν. Πατενίδου: Νίκη για την παράταξη «ΝΑΙ στην Θεσσαλονίκη» είναι νίκη για τη Μακεδονία

Η Θεσσαλονίκη πληγώθηκε βαθιά από τη Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε η κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά οι θεσσαλονικείς αισθάνονται περισσότερο προδομένοι από τη στάση και θέση του δημάρχου τους, ο οποίος από την αρχή ήταν φανατικά υπέρ της συμφωνίας.

Της ΝΟΤΑΣ ΠΑΤΕΝΙΔΟΥ*

Η φιλοξενία που πρόσφερε στον πρωθυπουργό των Σκοπίων την Πρωτοχρονιά του 2018  άνοιξε στην ουσία τον ασκό του Αιόλου. Ακολούθησαν οι κατά καιρούς άστοχες δηλώσεις του περί της μη ύπαρξης της μίας και μοναδικής Ελληνικής Μακεδονίας, της υποχρέωσης αλλαγής της ονομασίας του αεροδρομίου της πόλης, της αναγκαιότητας να λυθεί άμεσα το Σκοπιανό, με τις οποίες παγώσαμε όλοι! Είναι θλιβερό πραγματικά ο δήμαρχος της πόλης μας να μετατρέπεται σε φερέφωνο του πρωθυπουργού και να μην είναι μπροστάρης στον αγώνα που κάναμε όλοι οι πολίτες τον προηγούμενο χρόνο μέχρι πρόσφατα με τις τεράστιες σε όγκο και παλμό συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες μας κατά της επαίσχυντης συμφωνίας.

Έχω την πεποίθηση ότι ένας ικανός και άξιος δήμαρχος με σφαιρική άποψη των θεμάτων που αφορούν τη Θεσσαλονίκη, μπορεί να συμβάλλει με την προσωπικότητά του σ’ όλους τους τομείς και στα προβλήματα της πόλη μας. Η παράταξή μας «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ζέρβα έχει ξεκάθαρη θέση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Είναι μία κακή συμφωνία, η οποία εκτός του ονόματος δημιουργεί πρόβλημα με τη γλώσσα, την εθνότητα και τις εμπορικές ονομασίες των προϊόντων μας, όπως συνέβη τελευταία με τα μακεδονικά κρασιά.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, έχει δεσμευτεί για τη δημιουργία φορέα που στόχο θα έχει τη διεθνή ενημέρωση και προώθηση των θέσεών μας, στην οποία  αρωγός  και σύμμαχος θα είναι όλες οι 34 αδελφοποιημένες πόλεις της Θεσσαλονίκης μαζί με τους Έλληνες της διασποράς, των οποίων ο αγώνας είναι εξαιρετικά δυναμικός, αλλά και των απανταχού φιλελλήνων.

Ο ρόλος της πόλης είναι κομβικός και είμαι σίγουρη ότι η νίκη για την παράταξή μας «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» με δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ισοδυναμεί με νίκη για τη Μακεδονία!

* Η Νότα Πατενίδου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» του Κωνσταντίνου Ζέρβα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ