Ν. Ταχιάος: «Αν δεν σπάσουν αυγά» θα μείνουμε στην στασιμότητα - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Ν. Ταχιάος: «Αν δεν σπάσουν αυγά» θα μείνουμε στην στασιμότητα

«Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται και ανατροπές και ρήξεις για να πάει μπροστά. Αν δεν σπάσουν αυγά θα μείνουμε στην στασιμότητα.  Κάποιοι νομίζουν ότι με τα γλυκανάλατα λόγια μπορούν να βοηθήσουν την πόλη. Διαφωνώ μ’ αυτή τους την στάση», τόνισε ο Νίκος Ταχιάος στην συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του real fm 107.1.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα»  υποστήριξε πως κάθε υποψηφιότητα πρέπει να έχει και πολιτικό περιεχόμενο. «Να βγουν να μας πουν τι εκπροσωπούν, αυτοί που πλασάρονται ως ανεξάρτητοι και προτιμούν τα στρογγυλέματα ή την σιωπή» είπε ο Νίκος Ταχιάος και ξεκαθάρισε πως η δική του υποψηφιότητα εκπροσωπεί τους ανθρώπους της μεσαίας τάξης, στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία αλλά τόνισε πως «όλοι γνωρίζουν πως είμαι άνθρωπος ισχυρών απόψεων. Δεν θα διστάσω να διαφωνήσω ακόμη και με τον κ. Μητσοτάκη αν πρόκειται για το συμφέρον της Θεσσαλονίκης».

Αναφερόμενος στην προεκλογική περίοδο, ο κ. Ταχιάος είπε χαριτολογώντας πως «αρχίζει η Σαρακοστή του υποψηφίου και στις 26 Μαΐου θα γίνει η σταύρωση» ενώ σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που τον φέρουν σταθερά πρώτο στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικέων, ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε «Με τιμά που οι Θεσσαλονικείς αγκάλιασαν με πολύ θετική αύρα την υποψηφιότητα μου. Θέλω όμως παράλληλα να στείλω και ένα μήνυμα. Να καταργήσουν την απλή αναλογική στην πράξη, δίνοντας ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή» εξηγώντας ότι το νέο εκλογικό σύστημα θα προκαλέσει ακυβερνησία στις διοικήσεις των δήμων που δεν θα έχουν πλειοψηφία.

Απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενες συνεργασίες με άλλες παρατάξεις, ο υποψήφιος δήμαρχος είπε πως είναι πολύ πιθανόν να απαιτηθούν προκειμένου να διοικηθεί ο δήμος αλλά ξεκαθάρισε ότι «Μπορεί να χρειαστεί να κάνω κάποιους συμβιβασμούς, αλλά δεν θα υποκύψω σε εκβιασμούς. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι όσοι φιλοδοξούν να μπουν στη διοίκηση του δήμου μόνο για να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους συμφέροντα ή τα συμφέροντα μικροομάδων».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ