Ν. Ταχιάος: Γιατί στη Βουλή - Karfitsa.gr
Άρθρα Εκλογές 2019

Ν. Ταχιάος: Γιατί στη Βουλή

Είμαι άνθρωπος των αρχών και των έργων. Έχω μάθει να αγωνίζομαι με δύναμη για τις ιδέες μου και να παράγω ορατό και μετρήσιμο έργο. Έτσι αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Του ΝΙΚΟΥ ΤΑΧΙΑΟΥ*

Μία εκλογή μου στο κοινοβούλιο, μου δίνει την δυνατότητα να δώσω αγώνα για την πόλη μου αποτελεσματικά. Η λέξη «υπεύθυνα» αποτυπώνει την Θεσσαλονίκη που εκφράζω και θέλω. Μία περήφανη κοινωνία, με αξίες και κανόνες, όπου η διαφορετική άποψη θα γίνεται σεβαστή και ο διάλογος θα φέρνει την λύση. Μία πόλη που θα κοιτάει το μέλλον άφοβα και χωρίς εσωστρέφεια, θα ζει με υψηλές φιλοδοξίες, θα δίνει ευκαιρίες στους  δημιουργικούς πολίτες της, θα μεριμνά για τις πραγματικά ευπαθείς ομάδες.

Ο αγώνας αυτός δεν εξαντλείται στο δημοτικό συμβούλιο. Εφόσον εκλεγώ βουλευτής θα παραμείνω και στον δήμο ως δημοτικός σύμβουλος. Έτσι, δουλεύοντας για την «μεγάλη εικόνα» ως βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας, θα αποδειχθώ ακόμη πιο χρήσιμος και πιο αποτελεσματικός στην κοινή προσπάθεια της αυτοδιοίκησης για την πόλη. Οι πολίτες του πολεοδομικού συγκροτήματος, τα νεοεκλεγμένα δημοτικά συμβούλια, οι νέοι δήμαρχοι και ιδιαίτερα ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μπορούν να υπολογίζουν ότι σ΄ εμένα θα βρουν μία δυνατή και επίμονη φωνή που θα συνηγορεί σε ό,τι συγκεντρώνει συναίνεση και αποβλέπει στο καλό της πόλης μας.

Μπαίνω λοιπόν σε έναν νέο εκλογικό αγώνα για να συμβάλω με τις δυνάμεις μου σε έναν μεγάλο σκοπό, να βοηθήσω να ανεβεί η Θεσσαλονίκη στο κύμα της πολιτικής αλλαγής που έρχεται.

* Ο Νίκος Ταχιάος είναι υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ