Ν. Ταχιάος: Δεν έχω κάνει καμία βρόμικη διαφήμιση για κανέναν και δεν θα κάνω - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Ν. Ταχιάος: Δεν έχω κάνει καμία βρόμικη διαφήμιση για κανέναν και δεν θα κάνω

«Θα περίμενα κάποιοι να έχουν το σθένος να βγουν και να πουν τι εκπροσωπούν. Δεν μου αρέσει ούτε η λογική ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η λογική των εφεδρειών του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στο City Fm 106.1, σε ερώτηση για τους ανθυποψηφίους του Κατερίνα Νοτοπούλου και Γιώργο Ορφανό.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιον που εκπροσωπεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε χαρακτηριστικά «επιδιώκει να χωρίζει τον κόσμο στα δυο».

Ο Νίκος Ταχιάος επεσήμανε ότι παράδειγμα της συγκεκριμένης πολιτικής στάσης αποτέλεσε και η αποχώρηση της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, από την εκδήλωση για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ενώ η εκδήλωση ήταν για το ίδρυμα Παπαγεωργίου η κ. Χατζηγεωργίου αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει μια διαφήμιση της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, στον τομέα της υγείας. Όταν κακώς, για μένα, την διέκοψαν, αν και δεν ήταν και κανένα φοβερό γεγονός, ξαφνικά κατέβασε κουρτίνα, έβγαλε μια οργή και αποφάσισε να αποχωρήσει και μάλιστα με αιχμές και κατά του Ιδρύματος».

Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση που είχε με την κα Νοτοπούλου μετά το σποτ που κυκλοφόρησε η τελευταία στα social media, ο Νίκος Ταχιάος είπε πως «η κα Νοτοπούλου έκανε κοπτοραπτική στις δηλώσεις μου. Εγώ δεν έχω κάνει καμία βρόμικη διαφήμιση για κανέναν και δεν θα κάνω. Δεν θα δείτε από μένα κανένα τρολ».

Όταν ρωτήθηκε για τις δημοσκοπήσεις που τον φέρνουν πρώτο στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικέων, ο Νίκος Ταχιάος ξεκαθάρισε ότι «αν οι πολίτες θέλουν έναν αποτελεσματικό δήμο θα πρέπει να δώσουν πλειοψηφία σε αυτόν ο οποίος διαφαίνεται ότι μπορεί να εκλεγεί δήμαρχος».

Όσον αφορά τη διοίκηση Μπουτάρη είπε ότι υπάρχουν κάποια θέματα της πολιτικής του δημάρχου με τα οποία διαφωνεί και κάποια με τα οποία συμφωνεί. «Αυτά με τα οποία συμφωνώ θα τα συνεχίσω από εκεί που θα τα βρω, αν εκλεγώ δήμαρχος , βάζοντας το δικό μου «χρώμα». Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ να συνεχιστεί το έργο της εξωστρέφειας του δήμου. Βέβαια, ο Μπουτάρης είναι ένα πρόσωπο που έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εξαιτίας του επικοινωνιακού του χαρίσματος έπαιξε αυτό το παιχνίδι της εξωστρέφειας. Προφανώς ο επόμενος δήμαρχος θα πρέπει να δώσει το δικό του στίγμα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαι σαν τον Μπουτάρη, δεν φοράω σκουλαρίκι, βραχιόλια, δεν έχω ένα παρελθόν τόσο περίεργο ώστε να μπορεί να συζητηθεί, ούτε έχω tattoo. Θα προσπαθήσω αυτήν τη εξωστρέφεια που υπάρχει να την μεταφέρω στο brand που λέγεται Δήμος Θεσσαλονίκης. Η πολιτική της εξωστρέφειας θα συνεχιστεί πιο επαγγελματικά, πιο τεχνοκρατικά, με έναν πιο οργανωμένο τρόπο».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» δήλωσε, ότι εφόσον εκλεγεί δήμαρχος, είναι αποφασισμένος να κάνει ότι χρειαστεί προκειμένου να καθαριστεί η πόλη από τα σκουπίδια. «Αν χρειαστεί να ξυπνάω κάθε μέρα στις 6 το πρωί και να ελέγχω αν τα απορριμματοφόρα μαζεύουν τα σκουπίδια, θα το κάνω. Όταν σε εμπιστεύεται ο κόσμος να καθαρίσεις την πόλη, πρέπει να το κάνεις. Είναι μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνεις».

Επανέλαβε, ότι θα καταργήσει το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στην Ε’ Κοινότητα, αν εκλεγεί δήμαρχος ενώ αναφερόμενος στον ΟΑΣΘ χαρακτήρισε «αίσχος» τις υπηρεσίες που πλέον προσφέρει στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ