Ν. Ταχιάος: Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έναν ισχυρό δήμαρχο - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Ν. Ταχιάος: Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έναν ισχυρό δήμαρχο

«Μια πόλη με εξωστρέφειαανάπτυξηανοιχτούς ορίζοντες, μια πόλη που θα αποτελεί τουριστικό προορισμό είναι οι δικοί μου στόχοι, εφόσον εκλεγώ δήμαρχος», τόνισε ο Νίκος Ταχιάος, στη συνέντευξή του, στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha TV».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι πρώτη του προτεραιότητα είναι το νοικοκύρεμα της πόλης καθώς ο κάθε δημότης επιθυμεί βελτίωση της καθημερινότητάς του. Εξήγησε ότι υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις στον τομέα της καθαριότητας και της ασφάλειας ενώ μεγάλη βελτίωση χρειάζονται και τα ζητήματα που αφορούν στην κυκλοφορία της πόλης. «Ένας νέος σήμερα προτιμάει να πάρει το πατίνι, που είναι και πολύ ακριβό, και να μετακινηθεί, παρά να χρησιμοποιήσει το λεωφορείο γιατί οι υπηρεσίες του ΟΑΣΘ είναι άθλιες. Απευθύνομαι λοιπόν στους πολίτες για να μπορέσουμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής μας».

Αναφερόμενος σε μεγάλα έργα, ο Νίκος Ταχιάος κατέστησε σαφές ότι επιθυμία του είναι «η Θεσσαλονίκη να συνεργήσει ώστε ένα εμβληματικό έργο να αποτελέσει το νέο τοπόσημο της πόλης που θα την βάλει στον παγκόσμιο χάρτη. Η ανάπλαση του χώρου της Δ.Ε.Θ., η ένωσή της με το πανεπιστήμιο και την νέα παραλία θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα της Θεσσαλονίκης και να αποτελέσει ένα εμβληματικό έργο για μια πόλη του 21ου αιώνα».

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, το σύνολο των οποίων τον δείχνουν να προηγείται έναντι των άλλων υποψηφίων αλλά και στην επαφή του με τον κόσμο, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα»εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες θα τον εκλέξουν δήμαρχο. Όταν ρωτήθηκε για το ποιος θεωρεί ότι θα είναι απέναντί του στο δεύτερο γύρο απάντησε ότι δεν γνωρίζει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τους αφήνω να μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος θα είναι δεύτερος, εγώ δεν μπορώ να επέμβω σε αυτό» και πρόσθεσε ότι «Σημασία έχει ότι όποιος βγει πρώτος πρέπει να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή εντολή που είναι εφικτή. Αυτό που χρειάζεται η πόλη μας είναι να διοικηθεί. Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται ισχυρό δήμαρχο και νομίζω ότι έχω τις προϋποθέσεις να υπάρξω τέτοιος».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ