Ν.Ταχιάος: Θα κατατεθεί στο υπουργείο Πολιτισμού η αίτηση για τον σταθμό Βενιζέλου - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Ν.Ταχιάος: Θα κατατεθεί στο υπουργείο Πολιτισμού η αίτηση για τον σταθμό Βενιζέλου

ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ - ÌÁÈÇÌÁ ÔÏÕ ÊÁÈÇÃÇÔÇ PAOLO ODORICO ÓÅ 40 ÌÅÔÁÐÔÕ×ÉÁÊÏÕÓ ÖÏÉÔÇÔÅÓ ÂÕÆÁÍÔÉÍÏËÏÃÉÁÓ ÁÐÏ ÏËÏ ÔÏÍ ÊÏÓÌÏ ÓÔÁ ÁÑ×ÁÉÁ ÅÕÑÇÌÁÔÁ ÔÏÕ ÓÔÁÈÌÏÕ ÂÅÍÉÆÅËÏÕ ÔÏÕ ÌÅÔÑÏ (ÌÏÔÉÏÍÔÅÁÌ/ÖÁÍÇ ÔÑÕØÁÍÇ)

 

‘’Μέσα σε δέκα μέρες το πολύ θα έχει παραδοθεί η μια λωρίδα κυκλοφορίας της Βενιζέλου, η οποία είχαμε υποσχεθεί ότι θα δοθεί για να ανοίξει ο δρόμος’’, γνωστοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της ΠΕΔΚΜ όπου ενημέρωσε τους δημάρχους για την πορεία των έργων του μετρό Θεσσαλονίκης.

‘’ Θα παραδοθούν στην κυκλοφορία και οι διαβάσεις των πεζών οι οποίες ότι και να γίνει δεν πρόκειται να ξανακλείσουν. Οι πεζοί θα κατεβαίνουν πάνω από την Εγνατία προς τα κάτω στο ύψος της Βενιζέλου και αντιθέτως χωρίς ποτέ να υπάρξει περικοπή αυτού του δρομολογίου.Σήμερα έπεφτε και το δεύτερο κομμάτι της πλάκας οροφής στην προέκταση της Βενιζέλου», επισήμανε ο ίδιος.

Παράλληλα, τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες η Αττικό Μετρό θα καταθέσει στο υπουργείο Πολιτισμού το αίτημα για τα αρχαία στον σταθμό Βενιζέλου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ