Ν.Χαρδαλίας: Θέλουμε ο τουρισμός να πάει μπροστά, χωρίς εκπτώσεις στη δημόσια υγεία - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ν.Χαρδαλίας: Θέλουμε ο τουρισμός να πάει μπροστά, χωρίς εκπτώσεις στη δημόσια υγεία

Μετά τα αεροδρόμια του Ηρακλείου Κρήτης το Σάββατο και Ρόδου, Κω την Κυριακή, ο Νίκος Χαρδαλιάς βρίσκεται σήμερα Δευτέρα στο νησί της Λήμνου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επιθεωρεί τα αεροδρόμια στο πλαίσιο του ανοίγματος του τουρισμού την 1η Ιουλίου. Όπως τόνισε από το αεροδρόμιο Λήμνου, «ήρθαμε εδώ για το τεχνικό meeting, για την αυτοψία. Έτσι από την Τετάρτη, σιγά-σιγά, όλα τα αεροδρόμια θα ανοίξουν με όρους ασφάλειας, το κυριότερο με ξεκάθαρους όρους δημόσιας υγείας».

«Θέλουμε πολύ ο τουρισμός να πάει μπροστά είναι πρώτη προτεραιότητα, αλλά όλο αυτό θα γίνει χωρίς καμία έκπτωση για την δημόσια υγεία, όσοι ταξιδιώτες έρχονται πρέπει να είναι ασφαλείς, αλλά πάνω και από οτιδήποτε άλλο, όλοι οι νησιώτες μας που θα τους υποδεχθούν πρέπει να παραμείνουν ασφαλείς. Η χώρα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και η προσπάθεια αυτή χρειάζεται συνεργασία, συνεννόηση και πάνω από όλα τηρήσει πρωτοκόλλων είτε αφορούν στην δημόσια υγειά, είτε αφορούν στις διαδικασίες έλεγχου οι οποίες πλέον δεν είναι δειγματοληπτικές αλλά στοχευμένες» σημείωσε.

πηγή βίντεο limnosreport.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ