Ξανά με μείον 6 βαθμούς ο Ηρακλής - Karfitsa.gr
Αθλητικά

Ξανά με μείον 6 βαθμούς ο Ηρακλής

Την αφαίρεση έξι βαθμών αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για τον Ηρακλή, λόγω της μη εξόφλησης οφειλών σε ποδοσφαιριστές στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα.

Ο «Γηραιός», η παραμονή του οποίου καθίσταται αμφίβολη στη Super League με την τελευταία αφαίρεση των βαθμών, δύναται να τους ανακτήσει σε περίπτωση που καταβάλει τις οφειλές σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όπως προβλέπει και ο Κανονισμός Ιδιότητας και Μεταγραφών.

Να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές που αφορούν οι οφειλές είναι ο Γιάννης Αντωνίου και ο Γιώργος Μπλέτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των υπ’ αριθμ. 52/2017 και 53/2017 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 26/04/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιου Μπλέτσα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω έξι (6) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ