ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν σήμερα, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής Παύλος Πολάκης, για τα εγκαίνια της 4ης και 5ης ΤΟΜΥ.

Οι δύο υπουργοί θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) με τους διευθυντές των Παιδιατρικών, Παιδοχειρουργικών, Παιδοογκολογικών και  Παιδοψυχιατρικών Κλινικών καθώς και των διευθυντών των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και ΜΕΘ Παίδων των Νοσοκομείων του νομού Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση που έχει θέμα τη διαμόρφωση πρότασης οργανογράμματος για το νέο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος του Ιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι κύριοι Ξανθός και Πολάκης θα συμμετάσχουν σε δημόσια εκδήλωση του Υπουργείου Υγείας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Αίθουσα «Μανόλη Αναγνωστάκη») με θέμα: «Δημόσιος απολογισμός του κυβερνητικού έργου στην Υγεία – βήματα αναβάθμισης του ΕΣΥ στη Βόρεια Ελλάδα – πολιτικές προτεραιότητες στη μεταμνημονιακή περίοδο.

Σχολιάστε