Ξανθός και Πολάκης σήμερα στη Θεσσαλονίκη -Εγκαινιάζουν δύο τοπικές μονάδες υγείας - Karfitsa.gr
Slider Ειδήσεις Ροή Υγεία

Ξανθός και Πολάκης σήμερα στη Θεσσαλονίκη -Εγκαινιάζουν δύο τοπικές μονάδες υγείας

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν σήμερα, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής Παύλος Πολάκης, για τα εγκαίνια της 4ης και 5ης ΤΟΜΥ.

Οι δύο υπουργοί θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) με τους διευθυντές των Παιδιατρικών, Παιδοχειρουργικών, Παιδοογκολογικών και  Παιδοψυχιατρικών Κλινικών καθώς και των διευθυντών των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και ΜΕΘ Παίδων των Νοσοκομείων του νομού Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση που έχει θέμα τη διαμόρφωση πρότασης οργανογράμματος για το νέο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος του Ιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι κύριοι Ξανθός και Πολάκης θα συμμετάσχουν σε δημόσια εκδήλωση του Υπουργείου Υγείας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Αίθουσα «Μανόλη Αναγνωστάκη») με θέμα: «Δημόσιος απολογισμός του κυβερνητικού έργου στην Υγεία – βήματα αναβάθμισης του ΕΣΥ στη Βόρεια Ελλάδα – πολιτικές προτεραιότητες στη μεταμνημονιακή περίοδο.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ