Λ. Αυγενάκης: Ξεκαθαρίζει τη στάση της ΝΔ στον δήμο Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Επικαιρότητα

Λ. Αυγενάκης: Ξεκαθαρίζει τη στάση της ΝΔ στον δήμο Θεσσαλονίκης

Ποικίλες συζητήσεις προκάλεσε στη ΝΔ Θεσσαλονίκης η εγκύκλιος που απέστειλε ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης αναφορικά με τη στάση των κομματικών οργανώσεων απέναντι σε στελέχη του κόμματος που κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές με συνδυασμούς που προέρχονται απο την κεντροδεξιά αλλά δεν έχουν την κομματική στήριξη.

Στην εγκύκλιοο κ. Αυγενάκης ζητούσε συνεργασία και αποφυγή εντάσεων και προέκυπτε ξεκάθαρα πως δεν τίθεται θέμα διαγραφών ή άλλων πειθαρχικών ποινών προς όσους δεν συνταχθούν με τους επίσημους συνδυασμούς. “”Δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από την παράταξή μας, υπογραμμίζουμε ότι τα στελέχη μας θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά τον χώρο της ΝΔ. Με κάθε τρόπο πρέπει να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές. Η ενότητα της παράταξης είναι προτεραιότητα», ανέφερε ο γραμματέας της ΝΔ στην εγκύκλιό του και ζητούσε ενημέρωση όλων των στελεχών για τις επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα κομματικά κλιμάκια που πραγματοποιούν περιοδείες.

Ωστόσο στη Θεσσαλονίκη επιχειρήθηκε να δοθούν πολλές άλλες ερμηνείες δεδομένου και του ότι πολλοί συνδυασμοί που προέρχονται από την κεντροδεξιά κατεβαίνουν στον κεντρικό Δήμο και υπάρχει πολυδιάσπαση του χώρου.

Έτσι ο κ. Αυγενάκης προχώρησε σε διευκρινήσεις και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm σημείωσε πως η στάση της ΝΔ είναι εξ αρχής σαφής και ξεκάθαρη και στηρίζει την υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου. “Καμία αλλαγή στάσης, καμία παρερμηνεία. Οτιδήποτε άλλο προέρχεται από αυτούς που θέλουν να ερμηνεύσουν όπως τους βολεύει, μια εγκύκλιο που εστάλη και απλά διευκρινίζει το ρόλο που πρέπει να έχουν οι κομματικές μας οργανώσεις στις εκλογές που έρχονται και την ανάγκη να έχουν όλα τα κέντρα εκλογικούς αντιπροσώπους για την ομαλή και ορθή διεξαγωγή των εκλογών”, δήλωσε.

πηγή: myportal

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ