Οικογενειακή υπόθεση...!!! - Karfitsa.gr
Άρθρα

Οικογενειακή υπόθεση…!!!

Του Γιάννη Λαγογιάννη

Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται πιο αναγκαία η ενεργοποίηση προσώπων της οικογένειας Σαββίδη σε σημαντικούς ρόλους στον ΠΑΟΚ και γύρω απ’ αυτόν. Ο Νίκος Σαββίδης ετοιμάζεται…
Όταν ένας επιχειρηματίας του επιπέδου του Ιβάν Σαββίδη με δραστηριότητες σε πάρα πολλούς τομείς, έχει τη δυνατότητα να εμπιστεύεται θέσεις κλειδιά σε μέλη της οικογένειας, μόνο θετικά κι ευχάριστα αποτελέσματα μπορεί να έχει. Η επικοινωνία και κυρίως η προστασία από περίεργες και ιδιόμορφες καταστάσεις, ιδίως στην Ελλάδα όπου υπάρχει πονηριά, μυστικοπάθεια κι απατεωνιά, μπορεί να φανεί πάρα πολύ σημαντική και να διορθώνει καταστάσεις, πριν αυτές δημιουργηθούν. Θα είναι πολύ μεγάλη η χαρά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, τέτοια πρόσωπα, όπως οι δύο γιοί του μεγαλομετόχου, να είναι μπροστάρηδες και παρόντες στην Τούμπα και στα δρώμενα του ΠΑΟΚ, ώστε να επιφέρουν μια ηρεμία και ησυχία και την άριστη ενημέρωση για το τί συμβαίνει μέσα και γύρω απ’ την ομάδα, από ανθρώπους της απόλυτης εμπιστοσύνης του μεγαλομετόχου. Είναι βέβαιο πως πολλά πράγματα θα μπουν σε τάξη και θα ξεπερνιούνται χωρίς χρονοτριβή τα προβλήματα και τα εμπόδια. Τον τελευταίο καιρό, πέραν του Γιώργου Σαββίδη, θεωρείται δεδομένη και η ενεργοποίησή του Νίκου στον ΠΑΟΚ. Ο Νίκος είναι διαφορετικός χαρακτήρας από το Γιώργο κι ο συνδιασμός δείχνει ως η μεγαλύτερη ευλογία για τα επόμενα πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ μας.
Επίσης, η άμεση στελέχωση της ΠΑΕ με αξιόλογες προσθήκες που θα στηρίξουν την προσπάθεια αυτών που ήδη υπάρχουν, είναι ένα μείζον ζήτημα που πρέπει να είναι ψηλά στην ατζέντα του Ιβάν Σαββίδη. Ήρθε η ώρα, ο ηγέτης του ΠΑΟΚ να πάρει αποφάσεις και να αναβαθμίσει το επίπεδο των στελεχών της ΠΑΕ. Το σύστημα είναι πολύ δυνατό και θέλει την ανάλογη αντιμετώπιση. Ο κόσμος απαιτεί προστασία της ομάδας από εξωγενείς παράγοντες. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και ο ΠΑΟΚ παραμείνει ανήμπορος να προστατεύσει τα συμφέροντά του, ο κόσμος δεν θα έχει ευχάριστες αντιδράσεις για την ΠΑΕ. Από τη στιγμή που οι αντίπαλοι δεν θέλουν ισονομία και δικαιοσύνη, είναι αναγκασμένο το ΒΟΥΝΟ να την ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ… Οι εποχές του αδύναμου διοικητικά ΠΑΟΚ και της Λαικής Δημοκρατίας, ανήκουν στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ της νέας εποχής, πρέπει ν’ αρχίσει να φοβίζει τους εχθρούς του.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ