Οι δύο υπουργοί που «έφαγαν» κίτρινη κάρτα από τον Κυρ. Μητσοτάκη - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

Οι δύο υπουργοί που «έφαγαν» κίτρινη κάρτα από τον Κυρ. Μητσοτάκη

Την ενόχληση του πρωθυπουργού, αλλά και του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, έχουν προκαλέσει οι εξαγγελίες υπουργών, οι οποίες έχουν μεγάλο δημοσιονομικό κόστος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη βγάλει τις πρώτες… κίτρινες κάρτες και είναι αποφασισμένος να τραβήξει αυτιά στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο, ώστε να εκλείψουν τα φαινόμενα προσωπικών πολιτικών για τις οποίες δεν είναι ενήμερη η κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Βηματοδότη» ο κ. Σταϊκούρας εμφανίζεται ενοχλημένος από τις δηλώσεις των συναδέλφων του υπουργών που εξαγγέλλουν ελαφρά τη καρδία από φοροελαφρύνσεις και πακέτα προσφορών έως και μειώσεις ΦΠΑ, χωρίς να τον ενημερώσουν ή χωρίς να πάρουν την έγκριση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε με την εξαγγελία του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη για τη μεταφορά ολόκληρου του τουριστικού πακέτου στο κλιμάκιο του 13%, η οποία -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- έγινε χωρίς καν να τον έχει ρωτήσει.

Το δεύτερο είχε να κάνει με την εξαγγελία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για μείωση φορολογίας σε συμβόλαια αθλητών και εισιτήρια.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ