Οι κανόνες που πρέπει να υπακούν τα Αγγελάκια της Victoria Secret - Karfitsa.gr
Life Style

Οι κανόνες που πρέπει να υπακούν τα Αγγελάκια της Victoria Secret

Η συμμετοχή ενός μοντέλου ως μέρος της ομάδας των πιο ακριβοπληρωμένων «Αγγέλων» αποτελεί καταξίωση στον χώρο της μόδας, και αυτό συνεπάγεται σκληρή δουλειά.

Οι καλλονές που γίνονται «αγγελάκια» στην γνωστή εταιρεία εσωρούχων πρέπει να ακολουθούν αυστηρούς κανόνες όχι μόνο γυμναστικής, αλλά και ηθικής. Για να παραμείνουν στο team είναι υποχρεωμένες να ακολουθήσουν μια σειρά από αυστηρότατους κανόνες που δεν αφορούν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση των μοντέλων , αλλά και στην προσωπικότητα τους.

Το κανάλι στου Youtube «The Talko» παρουσιάζει τη λίστα με τους κανόνες που είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν τα κορίτσια της Victoria’s Secret.

Τα μοντέλα είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν σκληρή προπόνηση βασισμένη στα προγράμματα που ακολουθούν οι επαγγελματίες μπαλαρίνες. Οφείλουν να γυμνάζονται δύο φορές την ημέρα λίγο πριν τα μεγάλα shows του Οίκου, αλλά και να αναρτούν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media υλικό από της προπονήσεις του και τα υγιεινά πιάτα που τρώνε.

Επιπλέον, τα «αγγελούδια» υπογράφουν συμβόλαια με ειδικό όρο που αφορά στον κώδικα ηθικής τους. Τα parties μέχρι πρωίας, τα ξενύχτια και οι καταχρήσεις απαγορεύονται. Επιπλέον, δέχονται να «σκανάρονται» οι λογαριασμοί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να εξακριβωθεί αν το υλικό που ανεβαίνει είναι κατάλληλο και το κατά πόσο οι ίδιες είναι ευγενικές με τους ακολούθους τους.

Για ακόμη περισσότερα, δείτε το βίντεο:

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ