Οι μέρες των μεγάλων τελικών πλησιάζουν, Shows & Realities - Karfitsa.gr
Life Style

Οι μέρες των μεγάλων τελικών πλησιάζουν, Shows & Realities

Σε λίγες μέρες όλα τα realities και τα shows, που ξεκίνησαν στο πρώτο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν φτάνουν στο τέλος τους.

Το Nomads 2 ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Έτσι, στις 20 Δεκεμβρίου θα γίνει ο ημιτελικός και στις 23 Δεκεμβρίου ο μεγάλος τελικός, ο οποίος θα είναι μαγνητοσκοπημένος.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, βρίσκονται τόσο το The Voice όσο και το Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, οι 8 διαγωνιζόμενοι του The Voice θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την γνώμη του κοινού, καθώς ο μεγάλος νικητής θα διεξαχθεί έπειτα από τηλεοπτική ψηφοφορία.

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ρίχνει αυλαία στις 16 Δεκεμβρίου όπου 12 φιναλίστ αναμένεται να παρουσιάσουν κάτι ξεχωριστό, προκειμένου να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Το «GNTM» και το «Master Chef Junior» του Star, φτάνουν κι αυτά στο τέλος τους. Ο τελικός του «Master Chef Junior» θα προβληθεί την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου και θα είναι μαγνητοσκοπημένος.

Το Next top model ρίχνει αυλαία στις 19 Δεκεμβρίου, όπου οι φιναλίστ θα περάσουν από τέσσερις δοκιμασίες η καθεμία και θα κριθούν για τελευταία φορά. Το μεγαλύτερο μέρος του τελικού θα είναι μαγνητοσκοπημένο, ενώ ζωντανά θα προβληθεί το τελευταίο μέρος, όπου θα γίνει και η ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ