Οι Greek Legends 2004 έδωσαν εθελοντικά αίμα - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Οι Greek Legends 2004 έδωσαν εθελοντικά αίμα

Οι παίκτες της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησαν το Euro 2004, γνωστοί και ως «Greek Legends 2004», στηρίζοντας αυτές τις δύσκολες στιγμές τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη για αίμα βρέθηκαν την Τετάρτη στο Αιγάλεω στο δημοτικό γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης στην πρώτη σταθερή Αίθουσα Αιμοληψιών στην Ελλάδα, και έδωσαν εθελοντικά αίμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Μάλιστα με μήνυμά τους στο Facebook, οι θρύλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναφέρουν:

«Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών μας, και σε άμεση συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, επισκεφθήκαμε την πρώτη Σταθερή Αίθουσα Αιμοληψιών στην Ελλάδα, δίνοντας αίμα με απόλυτη ασφάλεια και τηρώντας όλους τους κανόνες. Τόσο εμείς, όσο και οι ειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας που την επανδρώνουν.

Οι στιγμές που ζούμε είναι δύσκολες για όλους. Προέχει να #menoumespiti, να φερόμαστε υπεύθυνα και να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών, ώστε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Αν πρέπει να βγούμε από το σπίτι, το κάνουμε μόνο για σοβαρό λόγο, για τις σημαντικές και απαραίτητες κινήσεις.

Μία από αυτές είναι και η αιμοδοσία. Μια πράξη ευθύνης και προσφοράς σε όσους το έχουν ανάγκη. Ειδικά τώρα που αυτή η ανάγκη είναι πολύ μεγαλύτερη.

Η διαδικασία της αιμοληψίας είναι σύντομη και απόλυτα ασφαλής.

Η Αίθουσα Αιμοληψιών βρίσκεται στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» (Θηβών 268) και λειτουργεί καθημερινά 09:00-14:00 και 15.00-20:00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

Ευχαριστούμε το Υπουργείο Υγείας και τον Υπουργό κύριο Vassilis Kikilias, καθώς και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στην πρωτοβουλία μας».

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ