Ολοκληρώνονται σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία Ροή

Ολοκληρώνονται σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό

Ολοκληρώνονται σήμερα οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό που αφορούν τη μεταφορά υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η, στην Πτολεμαΐδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, τις πρωινές ώρες στις 2, 3 και 4 Απριλίου διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βέροιας (253ο χιλιόμετρο) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου (227ο χιλιόμετρο) της Εγνατίας Οδού, στην κατεύθυνση προς Κοζάνη.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η κίνηση των επιβατικών οχημάτων θα διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό, στο οδικό τμήμα Βέροια – Πολύμυλος, ενώ τα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται μέσω της Επαρχιακής Οδού Βέροιας – Σ.Σ. Νάουσας.

Η Αστυνομική Διεύθυνση καλεί τους οδηγούς να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/oloklirononte-simera-i-kikloforiakes-rithmisis-stin-egnatia-odo

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ