Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά για τη νέα ταινία του Γαβρά - Υποδύεται τον Αλ. Τσίπρα - Karfitsa.gr
Life Style

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά για τη νέα ταινία του Γαβρά – Υποδύεται τον Αλ. Τσίπρα

”Μεγάλη τιμή” χαρακτήρισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τη συμμετοχή του στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά.

Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην ταινία που βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και αφορά τη διαπραγμάτευση το πρώτο εξάμηνο του 2015.

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε μια ταινία του κ. Γαβρά. Θεωρώ και μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την πολύ μεγάλη παραγωγή», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ολα είναι δύσκολα, όλα είναι εύκολα. Θα το δούμε όταν με το καλό τελειώσουν τα γυρίσματα, γίνει το μοντάζ της ταινίας και θα δούμε όλοι μαζί το αποτέλεσμα», συμπλήρωσε αναφερόμενος στα γυρίσματα, που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις για τη χρηματοδότηση της ταινίας, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Είναι επιστροφή φόρου μέσα από ένα συγκεκριμένο νόμο που έχει εγκριθεί. Είναι κάτι το οποίο βοηθάει τη ντόπια κινηματογραφική βιομηχανία και είναι πολύ σημαντικό γιατί γίνονται δουλειές σε όλους τους τομείς κινηματογράφου για να πραγματοποιούνται στη χώρα μας πολύ μεγάλες παραγωγές. Οπότε πρόκειται ουσιαστικά για επιστροφή φόρου και όχι για επιχορήγηση», δήλωσε σχετικά ο ηθοποιός.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ