Ο «Αλί» από το «Ταμάμ» ξανά μπαμπάς στα 53 του χρόνια - Karfitsa.gr
Life Style

Ο «Αλί» από το «Ταμάμ» ξανά μπαμπάς στα 53 του χρόνια

Ο ηθοποιός, Νίκος Μαγδαληνός, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Ταμάμ», παραδέχτηκε πως το νέο μωρό που έρχεται του έδωσε πνοή ζωής, ενώ μίλησε για το πώς αντέδρασε ο μεγάλος του γιος όταν έμαθε το ευχάριστα.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Λοιπόν» ότι τον μεγάλο του γιο τον απέκτησε στα 35 του και το μικρό πριν από 3 μήνες. Ο ίδιος δήλωσε ότι «Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω, με το μικρό μου γιο, ότι αυτά τα πράγματα τα οποία είχα χάσει ή λόγω έλλειψης εμπειρίας τότε να μην τα γνώριζα τώρα τα μαθαίνω και τα παρακολουθώ με τρελή χαρά και από την άλλη με έναν τρελό τρόμο».

Η γυναίκα και ο γιος του Νίκου Μαγδαληνού μένουν μόνιμα στην Πάτρα και ο ηθοποιός πρέπει να πηγαινοέρχεται  μέσα στην εβδομάδα για να τους βλέπει. Ο γνωστός ηθοποιός μένει στην Αθήνα μαζί με τον μεγάλο του γιό που σπουδάζει φοιτητής, και μας αποκάλυψε την αντίδραση του στο άκουσμα του ερχομού του μωρού. Συγκεκριμένα, είπε «Του είπα ότι θέλω να μιλήσουμε και όταν το ανακοίνωσα… τον ρώτησα: “Αντρέα μου, τώρα τι κάνουμε;”. Έκανε ενός λεπτού παύση και μου είπε, “Μπαμπά μου… να μας ζήσει!!!” και τώρα πηγαινοέρχεται και ο μεγάλος για να τον βλέπει στην Πάτρα».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ