Ο.Α.Σ.Θ : Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο αύριο - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Ο.Α.Σ.Θ : Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο αύριο

Βήμα ενταγμένο  στον ευρύτερο σχεδιασμό του ΟΑΣΘ για την ψηφιοποίηση του. Προωθείται, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης και αναρτήθηκε σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.

Σκοπός του Έργου είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Ο.Α.Σ.Θ, η παροχή συγχρόνων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις χιλιάδων κατοίκων και θα απλοποιήσει την καθημερινότητα της πόλης.

Η ολοκλήρωση του έργου έχει ανατεθεί στην Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε., η οποία είναι δημόσια επιχείρηση εποπτευόμενη από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Η ολοκλήρωση του έργου  μέσα από ένα ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον, θα περιλαμβάνει:

  1. Ολοκληρωμένη εικόνα της οργάνωσης και της καθημερινής λειτουργίας του του Οργανισμού.
  2. Ένα σύγχρονο σύστημα τηλεματικής με το οποίο οι επιβάτες θα ενημερώνονται για τα δρομολόγια σε πραγματικό χρόνο από πολλαπλά κανάλια πληροφόρησης, όπως Internet, mobile applications, έξυπνες στάσεις κλπ.
  3. Εφαρμογή ηλεκτρονικού εισιτηρίου.   Η αγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα είναι δυνατή μέσω πολλαπλών καναλιών πώλησης (αυτόματοι πωλητές εξωτερικού χώρου και εντός οχήματος, Internet, mobile applications, εκδοτήρια εισιτηρίων κ.λ.π.).

Σταθερός στόχος της Διοίκησης του ΟΑΣΘ είναι να παραδώσει στον ΑΣΥΘ ένα σύγχρονο Οργανισμό,  με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, απαλλαγμένο από τις  δυσλειτουργίες και τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ