Ο Βασίλης Ρόκος, υπ. Βουλευτής του ΜέΡΑ25 στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον πρόεδρο του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Ο Βασίλης Ρόκος, υπ. Βουλευτής του ΜέΡΑ25 στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον πρόεδρο του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος

Τον Σύλλογο Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος επισκέφθηκε σήμερα ο Βασίλης Ρόκος, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΜέΡΑ25, όπου ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα προβλήματα των Δανειοληπτών και την επικρατούσα κατάσταση, απο τον πρόεδρο του συλλόγου, Περβανά Χαράλαμπο.

Συζήτησαν για τις προτεραιτότητες του ίδιου και του ΜέΡΑ25 που είναι η προστασία της Α’ Κατοικίας και των εν λειτουργία καταστημάτων και εμπορικών χώρων.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αλλεπάλληλων συναντήσεων του Βασίλη Ρόκου με φορείς και συλλόγους της Θεσσαλονίκης, ώστε να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να συνεισφέρει με άμεσες λύσεις και προτάσεις για την πόλη της Θεσσαλονίκης και τους κατοίκους της.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ