Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ρίχνει τα «καρφιά» του στα ριάλιτι - Karfitsa.gr
Life Style

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ρίχνει τα «καρφιά» του στα ριάλιτι

Ο ηθοποίος Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» και σε πρόσφατη συνέντευξη του στο MY TVδεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τα reality shows.

Ακόμη, κάνει λόγο για τη σταθερότητα της μυθοπλασίας, ωστόσο αναφέρει ότι το κοινό γυρίζει την πλάτη στα ελληνικά σήριαλ όταν εμφανιστεί έναν νέο άθλιο reality. Πλέον, όμως, το κοινό έχει αρχίσει να επιβραβεύει μια καλοστημένη δουλειά.

Στην ερώτηση του αν το κοινό στρέφεται ξανά στην ελληνική μυθοπλασία, ο ηθοποιός απάντησε επιφυλακτικά λέγοντας  «Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τα ριάλιτι κάνουν μεγαλύτερα νούμερα από αυτά που θα έπρεπε και γι’ αυτό δεν είμαι αισιόδοξος. Στο παρελθόν είχαν στραφεί πάλι στην ελληνική μυθοπλασία, αλλά φτάνει να εμφανιστεί ένα καινούργιο ριάλιτι και να γυρίσουν εκ νέου την πλάτη. Ωστόσο, η μυθοπλασία δείχνει να είναι μια σταθερή αξία και δύναμη, με την έννοια ότι πολύ γρήγορα ο κόσμος βαριέται το ριάλιτι και γυρίζει στη μυθοπλασία, που κατά τη γνώμη μου δεν τον προσβάλλει».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ