Ο Γιώργος Πάτης- Φουντάς μιλάει την ίδια γλώσσα με τους νέους στο “The Comic Con 5” - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Ο Γιώργος Πάτης- Φουντάς μιλάει την ίδια γλώσσα με τους νέους στο “The Comic Con 5”

Ο Γιώργος Πάτης – Φουντάς, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον”, παρευρέθηκε στο 5ο συνέδριο κόμικς που πραγματοποιήθηκε στις 10-12 Μαΐου, στο κατάμεστο από κόσμο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλιδης”. Το “The Comic Con 5” επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με διάσημους δημιουργούς και ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες, με πλούσιο πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις.

Ο Γιώργος Πάτης – Φουντάς δήλωσε: “Είναι πραγματικά ένα ευχάριστο διάλειμμα για μένα, καθώς έχω την ευκαιρία να κάνω ένα νοητό ταξίδι στο όνειρο και στη φαντασία. Όλοι οι ήρωες των κόμικ είναι εδώ. Οι αγαπημένοι μου Τζεντάι από τον “Πόλεμο των Άστρων”, ο Θωρ ο “Θεός του κεραυνού”, ο Σπάιντερμαν ο “Άνθρωπος- αράχνη”, ο Γαλάτης Οβελίξ με το χαριτωμένο σκυλάκι τον Ιντεφίξ, ο Λούκι- Λουκ που πυροβολεί πιο γρήγορα από τη σκιά του κ.α.”

Το “The Comic Con” στέφτηκε με επιτυχία και για άλλη μια χρονιά κατόρθωσε να φέρει στη Θεσσαλονίκη ορισμένους από τους σημαντικότερους σχεδιαστές κόμικς. Ο Γιώργος Πάτης – Φουντάς, έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και είχε τη δυνατότητα να συζητήσει μαζί τους για την επιτυχία της έκθεσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ δήλωσε ότι θα συμβάλει στην προσπάθεια εξεύρεσης μεγαλύτερου χώρου, για τη φιλοξενία περισσότερων επισκεπτών τα επόμενα χρόνια. Μαζί με τον Γιώργο Ορφανό, υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό “Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον”, μοίρασαν δώρα σε παιδιά που επισκέφτηκαν το συνεδριακό κέντρο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ