Ο Δούκας Σεβαστός “προδίδει” όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τις Άγριες Μέλισσες - Karfitsa.gr
Life Style

Ο Δούκας Σεβαστός “προδίδει” όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τις Άγριες Μέλισσες

Απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε o Λεωνίδας Κακούρης, ο Δούκας Σεβαστός από τις “Άγριες Μέλισσες” στο The 2night Show της Τετάρτης.

“Δεν γνωρίζω αν ο Νικηφόρος είναι δικό μου παιδί και καλό είναι να μην το μάθω” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης προδίδοντας, σχεδόν αμέσως, πως θα μάθει στα επόμενα επεισόδια ότι η σύζυγος του τον απατάει.

“Δεν ξέρεις πως αντιδράει ένας περήφανος άντρας, μπορεί να σπάσει” σημείωσε ο “Δούκας Σεβαστός” για την αποκάλυψη της απιστίας της Μυρσίνης.

“Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ότι είχε πάθει ο Δούκας από τον πατέρα του το επαναλαμβάνει ο ίδιος στον γιο του, τον Κωνσταντή, με τον χειρότερο τρόπο. Χωρίς να το καταλαβαίνει και νομίζοντας ότι το κάνει για το καλό του” πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κακούρης για την εξέλιξη του ήρωα που ερμηνεύει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Επίσης, όσον αφορά τα χωράφια της Λενιώς, ο Λεωνίδας Κακούρης πρόδωσε με χαμόγελο πως προσπαθεί να τα πάρει μα… “θα δείξει”. “Τίποτα δεν μένει κρυφό στο Διαφάνι, για αυτό το λέμε έτσι” ανέφερε, σε άλλο σημείο ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

“Εκτός από τη Μυρσίνη και για την Ανέτ θα μάθω σύντομα κάποια πράγματα” πρόδωσε ακόμα ο Λεωνίδας Κακούρης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ