Ο εθισμός της Άντας Λιβιτσάνου που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα - Karfitsa.gr
Life Style

Ο εθισμός της Άντας Λιβιτσάνου που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα

Εκτός από ηθοποιός η Άντα Λιβιτζάνου, είναι και μια εκπληκτική cake designer και αθεράπευτη γλυκατζού όπως τόνισε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της το περιοδικό «Instyle».

Η ίδια πιστεύει ότι είναι εθισμένη στα γλυκά, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας όχι μόνο στα επαγγελματικά της, αφού δεν γίνεται να περάσει μέρα χωρίς να απολαύσει τουλάχιστον ένα γλυκό.

Η ίδια δήλωσε ότι «Εννοείται. Είμαι γλυκατζού. Γι’ αυτό χτυπιόμαστε στα γυμναστήρια! Κανένας άνθρωπος δεν θα πάθει τίποτα αν φάει ένα καλής ποιότητας γλυκό μία ή δύο φορές την εβδομάδα».

Η Άντα Λιβιτσάνου μίλησε, επίσης, για το πιο τρελό που της έχουν ζητήσει να φτιάξει, λέγοντας ότι «Είναι πολλά. Ζούμε στην εποχή του browsing και βλέπουμε πράγματα που μπορεί σε κάποιον να παίρνει μήνες να τα δημιουργήσει. Υπάρχουν πελάτες που έχουν δει κάτι τέτοιο και παράλληλα ζητάνε να είναι και μους τούρτα. Συνήθως καταφέρνουμε και εξηγούμε τι μπορεί να γίνει και τι όχι. Μας ενδιαφέρει πρώτα η γεύση και μετά η εμφάνιση. Θεωρώ ότι η εικόνα που προσφέρουμε είναι .καλή, όμως η γεύση είναι καλύτερη».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ