ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με πλατιά χαμόγελα υποδέχθηκε τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Βόρειας Ελλάδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά πολύ προβληματισμένος, όπως είπε, γιατί τίποτε δεν έχει επιλυθεί, απ΄όσα του είχαν περιγράψει και αναλύσει και πέρυσι οι ίδιοι άνθρωποι.

Το επισήμανε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο, υπενθυμίζοντας τη γενικότερη στάση του πρωθυπουργού «να κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί» χωρίς να επιλύει κανένα.

Ο κ. Μητσοτάκης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους εκπροσώπους των επιχειρηματιών, των βιοτεχνών, των επαγγελματιών και των επιστημόνων. Κοινός παρονομαστής στις δηλώσεις όλων η ανάγκη για αλλαγή σελίδας στην οικονομική πολιτική, με φορολογικές ελαφρύνσεις και μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε με έμφαση, ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή της παροχολογίας. «Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία και αξία, είπε, είναι να γίνουν σοβαρές και σίγουρες κινήσεις, στα επιτρεπτά, για την πορεία της οικονομίας, όρια».

Σχολιάστε