Ο Ιγνάτιος Καϊτετζίδης νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Κ.Μακεδονίας - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα

Ο Ιγνάτιος Καϊτετζίδης νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Κ.Μακεδονίας

Ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτης, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Η παράταξη του κ. Καϊτεζίδη «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» έλαβε 65% των ψήφων, δηλαδή 125 από τα 195 ψηφοδέλτια.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο θα έχει 17 έδρες, 12 δημάρχους και 5 δημοτικούς συμβούλους.

Δεύτερη αναδείχθηκε η παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Κεντρικής Μακεδονίας» με 39 ψήφους και 5 έδρες, 3 δημάρχους και δύο δημοτικούς συμβούλους.

Με 22 ψήφους η «Προοδευτική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία», αναδείχθηκε τρίτη δύναμη στην ΠΕΔ-ΚΜ και θα καταλάβει τρεις έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο, με τρεις δημοτικούς συμβούλους.

«Πρόκειται για ένα εκλογικό αποτέλεσμα που πραγματικά είναι μια νίκη για την αυτοδιοίκηση και για την ενότητα. Εγώ το είπα και προεκλογικά το λέω και μετά τις εκλογές. Αυτές οι δύο λέξεις θα μας συντροφεύουν και στην επόμενη θητεία, δηλαδή θα είναι μια ενωτική προσπάθεια με καθαρά στοιχεία τοπικής αυτοδιοίκησης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και να τους υποσχεθώ ότι θα δουλέψω όπως γνωρίζω, με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που είναι και πολλά και μεγάλα» τόνισε ο  Ιγνάτιος Καϊτετζίδης.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ