Ο. Κεφαλογιάννη: Απόκρουση του λαϊκισμού στης Ευρωεκλογές - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Ο. Κεφαλογιάννη: Απόκρουση του λαϊκισμού στης Ευρωεκλογές

«Το διακύβευμα των προσεχών εκλογών, σε όλη την Ευρώπη, είναι η απόκρουση του λαϊκισμού και των άκρων», δηλώνει,  η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη προσθέτοντας πως «η ευρωπαϊκή μάχη περνά και από την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, του κατεξοχήν εκπροσώπου του λαϊκισμού στην Ελλάδα».

Η κ. Κεφαλογιάννη με συνέντευξή της στο ΑΠΕ  υπογραμμίζει, ακόμα, ότι «οι ευρωεκλογές είναι «η μάχη των μαχών» ή για την ακρίβεια η πρώτη από τις πολλές μάχες στις οποίες η ΝΔ θα πρέπει να επιδιώξει, και θα πετύχει, τη στρατηγική ήττα του κ. Τσίπρα και του κόμματός του». Για τις εθνικές εκλογές, η κ. Κεφαλογιάννη αποφεύγει να κάνει πρόβλεψη του χρόνου διεξαγωγής τους, ωστόσο σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα αποφύγει να βρεθεί αντιμέτωπος με τη σκληρή κρίση του ελληνικού λαού.

Για το μετεκλογικό τοπίο, η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ υπογραμμίζει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επιδιώξει ευρύτερες συναινέσεις και κοινωνικές συμμαχίες για τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος και κάνει εκτενή αναφορά στην ανάγκη περιορισμού της υπερφορολόγησης που, όπως λέει, «όχι μόνο έχει γονατίσει επιχειρήσεις και νοικοκυριά αλλά λειτουργεί και ως βαρίδι για την οικονομία».

Τέλος, μιλώντας για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας και την επανεκλογή του, η κ. Κεφαλογιάννη σημειώνει ότι «ο Προκόπης Παυλόπουλος ανέλαβε σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία και όπως αναγνωρίζουν άπαντες εντός και εκτός Ελλάδας, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο ώστε να αποτραπεί η έξοδός μας από την ευρωζώνη»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ