Ο Κώστας Καράμπελας νέος Γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ο Κώστας Καράμπελας νέος Γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ

Ο Κώστας Καράμπελας εκλέχθηκε γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ, με την ολοκλήρωση των εργασιών του σε αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Ν. Γερμανός της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Καράμπελας, απερχόμενος – μετά την εκλογή στη νέα του θέση – πρόεδρος της νεολαίας των ΑΝΕΛ, επικράτησε με εβδομήντα οκτώ ψήφους, έναντι του άλλου υποψηφίου, του δικηγόρου Κωνσταντίνου Αθανασούδη, με καταγωγή επίσης από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έλαβε είκοσι δύο ψήφους, ενώ υπήρξαν δύο άκυρα και τρία λευκά.

«Ο νέος γραμματέας, ο Κώστας Καράμπελας, είναι Θεσσαλονικιός, είναι ένας νέος άνθρωπος. Και η εκλογή του σηματοδοτεί κι ένα στίγμα ανανέωσης του κινήματος μας, αλλά και στήριξης των πιο πληττόμενων, από την οικονομική κρίση που βιώσαμε, ελλήνων πολιτών, που είναι οι νέοι άνθρωποι» είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Θόδωρος Τοσουνίδης.

Ο Κώστας Καράμπελας είναι πτυχιούχος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Αναλυτική Φιλολογία από το ΑΠΘ και είναι επίσης και προπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ