Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον σε ταβέρνα του Πηλίου (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον σε ταβέρνα του Πηλίου (ΦΩΤΟ)

Όπως έγινε γνωστό – κι από τον ίδιο μέσω Instagram – ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλει Τζόνσον, ήρθε στην Ελλάδα από το Λονδίνο με ενδιάμεση πτήση από τη Σόφια της Βουλγαρίας.

Η επίσκεψη του Τζόνσον στην Ελλάδα έγινε με σκοπό να βρεθεί στην εδώ και χρόνια κατοικία του στο Χόρτο, που νοικιάζει σε ομοεθνείς του, και να ελέγξει ότι όλα είναι ασφαλή και σε αρμονία με τις προδιαγραφές υγειονομικής προστασίας.

Ωστόσο η απόφαση να παρακάμψει την απαγόρευση εισόδου στη χώρα που υπάρχει για υπηκόους της Βρετανίας, προκάλεσε αντιδράσεις στη χώρα του.

Έδωσε μάλιστα απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail που τον επέκρινε για αυτή του την κίνηση, λέγοντας ότι ήρθε στην Ελλάδα για να διεκπεραιώσει απαραίτητες εργασίες στον ξενώνα Villa Irene που κατέχει, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα διατεθεί ασφαλής προς ενοικίαση με την εφαρμογή των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων που διαμόρφωσε η ελληνική κυβέρνηση.

Για «δύο μέτρα και δύο σταθμά» έκανε λόγο σε δήλωσή του με αφορμή το παραπάνω γεγονός ο Βουλευτής των Φιλελεύθερων – Δημοκρατών Τζέιμι Στόουν, ενώ ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού, ερωτηθείς σχετικά, αρνήθηκε να σχολιάσει την ενέργεια του Στάνλεϊ Τζόνσον.

Ο ίδιος όμως αρκέστηκε στις εξηγήσεις που έδωσε από χθες και φαίνεται αρκετά εφησυχασμένος καθώς απολαμβάνει την επίσκεψή του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πήλιο, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία του magnesianews.gr.

Στην φωτογραφία διακρίνεται μόνος του σε τραπέζι ταβέρνας στο Χόρτο Πηλίου, όπου απολαμβάνει το κρασί του ασχολούμενος με το κινητό του σε απόλυτη ηρεμία.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ