Ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε στο δημαρχείο Αλίμου - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε στο δημαρχείο Αλίμου

Επίθεση στο δημαρχείο Αλίμου πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας »Ρουβίκωνας».

«Η σημερινή ενέργεια μας εντάσσεται στην 1η παγκόσμια ημέρα δράσης στην οποία συμμετέχουμε μαζί με άλλες αναρχικές, αυτόνομες & αντιεξουσιαστικές ομάδες από 15 χώρες, σε πάνω από 60 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο», αναφέρουν.

«Με το να καταστρέψουμε τις τζαμαρίες και να βάψουμε το δημαρχείου στον Αλιμο, κίνηση καθαρά συμβολική, σπάμε τη βιτρίνα ενός από τους ποιο διεφθαρμένους και αναποτελεσματικούς θεσμούς, αυτού των ΟΤΑ, που από τον ποιο μεγάλο δήμο μέχρι την τελευταία κοινότητα δε κάνουν άλλο από το να αναπαράγουν πελατειακές σχέσεις, ευνοιοκρατία, κομματισμό και φυσικά αναρίθμητα οικονομικά σκάνδαλα που αν είχαν αποφευχθεί μπορεί και να λύναμε το δημοσιονομικό της χώρας.

Ας μην έχουμε καμιά αμφιβολία ότι όποια λύση δοθεί είτε σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης είτε σε αυτό του κεντρικού σχεδιασμού αν δεν προέρχεται από την κοινωνική βάση δεν θα είναι προς το συμφέρον της. Όσο για τις εκλογές, τις αυτοδιοικητικές η τις άλλες που κι αυτές δεν θα αργήσουν πολύ, ένα έχουμε να πούμε:

Αν υπήρχε έστω και η παραμικρή πιθανότητα να αλλάξουν τα πράγματα θα ήταν παράνομες…», σημειώνει ο Ρουβίκωνας.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ