Ο Σκαρμούτσος αποκαλύπτει το γεμάτο καταχρήσεις παρελθόν του - Karfitsa.gr
Life Style

Ο Σκαρμούτσος αποκαλύπτει το γεμάτο καταχρήσεις παρελθόν του

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το MasterChef το 2010 και είναι ένας από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς μάγειρες.

Το όνειρό του ήταν να γίνει οικονομολόγος, ωστόσο όταν του δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί για μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Αμερικής, κατάλαβε ότι αυτή η δουλειά δεν ήταν για εκείνον μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

«Υπήρξε ένα διάστημα που είναι σε σύννεφο. Ένα διάστημα αρκετά μεγάλο, γύρω στα 10 χρόνια στο οποίο ξέδωσα. Τα έδωσα όλα. Όταν κατάλαβα ότι δεν είχα τον έλεγχο του εαυτού μου. Όταν κατάλαβα ότι ξύπναγα το πρωί και για να σκεφτώ έπρεπε να πιώ ή να κάνω χρήση ναρκωτικών. Όταν έφτανε μεσημέρι και ήξερα ότι για να συνεχίσω έπρεπε να πιω ή να κάνω χρήση ναρκωτικών. Όταν ανυπομονούσα να τελειώσω τις δουλειές μου για να γυρίσω σπίτι και να πιω ή να κάνω χρήση ναρκωτικών Είναι τραγικό. Κι επίσης όταν σιχάθηκα τον εαυτό μου πραγματικά. Κοίταξα μια μέρα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα ότι εσύ δεν είσαι αυτός.»

Η γέννηση του γιου του τον κάνει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει την επιτυχημένη πορεία του στα τηλεοπτικά πλατό.

Δείτε το απόσπασμα:

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ