Ο Σπύρος Τσουτσάνης, γυμναστής των εθνικών καλλιστείων, επίσημος Ambassador της PERFECT NUTRITION GREECE - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ο Σπύρος Τσουτσάνης, γυμναστής των εθνικών καλλιστείων, επίσημος Ambassador της PERFECT NUTRITION GREECE

H Perfect Nutrition Greece είναι μία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής, που κατέχει ηγετική θέση στον ελλαδικό χώρο , όσο αφορά την εξειδικευμένη προώθηση συμπληρωμάτων και το κυριότερο έχοντας πλήρης γνώση των αναγκών, Αθλητών και μή .

Ο ιδιοκτήτης της, Γιάννης Παρτατίλας έχοντας την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων του διεθνούς Brand ,PERFECT NUTRITION για την Ελλάδα, έχρισε επίσημο Ambassador των συμπληρωμάτων της PERFECT NUTRITION GREECE ,τον γυμναστή των εθνικών καλλιστείων STAR KAI MR GS HELLAS Σπύρο Τσουτσάνη, ό,τι καλύτερο για το συγκεκριμένο κομμάτι , αφού ο Σπύρος είναι αναγνωρισμένο διεθνές αθλητικό μοντέλο.

Ο Σπύρος, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί άλλωστε τα ελληνικά media ,αφού έχει στο ενεργητικό του αρκετές εταιρείες που τον έχουν εμπιστευτεί.

Η PERFECT NUTRITION GREECE είναι ο Οfficial Supporter του Σπύρου σε όλη την αγωνιστική του προετοιμασία για την συμμετοχή του και διεκδικώντας τον τίτλο MR WABBA HELLAS, αρχές Νοέμβρη 2018 – ένας τίτλος που θα τον οδηγήσει ακόμα πιο κοντά στην διεθνή διεκδίκηση του τίτλου MR UNIVERSE στην Πορτογαλία τον ερχόμενο Νοέμβριο 2018- THE ROAD FOR PORTUGAL!

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ