Ο Στ. Θεοδωράκης προαναγγέλλει το… «ναι» - Karfitsa.gr
Slider Επικαιρότητα Πολιτική

Ο Στ. Θεοδωράκης προαναγγέλλει το… «ναι»

Ότι προσανατολίζεται στο «ναι» ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών άφησε να εννοηθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, προσερχόμενος στην κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και των βουλευτών του Ποταμιού.

«Δεν θα λέμε σε όλα όχι, θα σκεφτόμαστε το συμφέρον της χώρας» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Πήγαμε πολύ καλά στη Βουλή, παρά το τραύμα που προσπάθησε να μας επιφέρει μια ξαφνική αλλαγή της τελευταίας στιγμής, της μιας ψήφου. Δεν είμαστε με αυτούς που κυβερνούν και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο, όμως δεν θα γίνουμε στείρα αντιπολίτευση με κραυγές. θα προσπαθήσουμε ακόμη και σ΄ αυτήν την καταχνιά να βρίσκουμε κάτι που θα βοηθάει τη χώρα και την πατρίδα. Όχι κατ’ ανάγκη το κόμμα, κι εδώ υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα», σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Οι απόψεις είναι τρεις:

  1. Οι Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Μαυρωτάς προκρίνουν την ψήφιση της συμφωνίας,
  2. οι Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός την καταψήφισή της, λόγω «της πολιτικής εκμετάλλευσης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ»,
  3. ο συνεργαζόμενος Σπύρος Λυκούδης, επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς, θεωρεί μεν θετική τη συμφωνία, θα καθορίσει, δε, τη στάση του, λαμβάνοντας υπόψιν το πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται.

Πηγή: paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ