Ο Τουρισμός 55+ σε Διεθνές Συνέδριο της Philoxenia - Karfitsa.gr
Business Οικονομία

Ο Τουρισμός 55+ σε Διεθνές Συνέδριο της Philoxenia

Ένας από τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ο τουρισμός 55+ (Silver Tourism 55+), θα αποτελέσει το επίκεντρο του φετινού Διεθνούς Συνεδρίου της έκθεσης Philoxenia, το οποίο πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός».

Το συνέδριο, που άρχισε στις 10:00 και ολοκληρώνεται στις 15:30, αποτελεί μία συνδιοργάνωση της ΔΕΘ-Ηelexpo και της ΠΟΞ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων Ελλάδος), ενώ πραγματοποιείται με την υποστήριξη της European Federation of Tourist Guide Associations (FEG) και του European Network for Accessible Tourism (ΕΝΑΤ).

Οι ταξιδιώτες 55+ επιζητούν ποιοτικές υπηρεσίες με στόχο την ευζωΐα τους, ταξιδεύουν για περισσότερο χρονικό διάστημα σε περιόδους ή μέρη με ηπιότερο κλίμα και με καλή προσβασιμότητα σε όλες τις υπηρεσίες, αλλά και στο φυσικό τοπίο. Το βασικότερο στοιχείο είναι ότι αναζητούν συνεχή και αξιόπιστη υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους,  συμπεριλαμβανομένων ενδεχομένως και υπηρεσιών υγείας και ευεξίας.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσονται και τουρίστες μεγαλύτερης ηλικίας, που προτιμούν στο ταξίδι τους να υπάρχουν ειδικές παροχές για τις ιδιαιτερότητές τους και ειδικές εκδρομές για πολιτιστικούς σκοπούς ή για λόγους ευεξίας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα μιλήσουν ειδικοί στον τουρισμό 55+ με εμπειρία δημιουργίας σχετικών τουριστικών προϊόντων, καθώς και ειδικοί στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και στις πωλήσεις βάσει της Οδηγίας 24/11/ΕΕ για τη διασυνοριακή υγεία.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ