Ο Gregory W. Pfleger νέος πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Slider Ειδήσεις Ροή

Ο Gregory W. Pfleger νέος πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Την ανάληψη καθηκόντων του νέου προξένου των ΗΠΑ Γκρέγκορι Φλέγκερ, (Gregory W. Pfleger, Jr), ο οποίος διαδέχεται την  Ρεμπέκα Φόνγκ (Rebecca Fong) ανακοίνωσε το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Πριν την τοποθέτησή του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Φλέγκερ υπηρέτησε ως διευθυντής στο γραφείο για θέματα των χωρών της Βαλτικής και της Ανατολικής Ευρώπης του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, υπό τις κυβερνήσεις Obama και Trump.

Από το ξεκίνημά του στο Υπουργείο Εξωτερικών το 2006 έχει υπηρετήσει στη Ντουσαμπέ, Τατζικιστάν, στη Σανγκάη, Κίνα, στην Υπηρεσία για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Εργασία, καθώς και στο Κίεβο, Ουκρανία. Πριν ενταχθεί στο διπλωματικό σώμα είχε υπηρετήσει στο Ειρηνευτικό Σώμα στη Ρωσία (2000-2002).

Ο κ. Φλέγκερ μιλάει ελληνικά και ρωσικά, και έχει μελετήσει την ουκρανική και κινεζική γλώσσα. Είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών, Ιστορίας και Πολιτικών Μελετών από το Πανεπιστήμιο Rice καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού στις Ρωσικές και Μετά-Σοβιετικές Σπουδές από το London School of Economics. Κατάγεται από την πολιτεία του New Jersey και έχει μία κόρη.

 

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου;

Loading ... Loading ...


 


 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ