Ο Mr. Vernikos εξηγεί γιατί πρέπει να μείνουμε σπίτι με τον πιο έξυπνο τρόπο - Karfitsa.gr
Επιχειρήσεις Κοινωνία

Ο Mr. Vernikos εξηγεί γιατί πρέπει να μείνουμε σπίτι με τον πιο έξυπνο τρόπο

O Mr. Vernikos είναι η φιγούρα που έγινε viral, τις τελευταίες μέρες, μεταδίδοντας με τον πιο έξυπνο τρόπο το μήνυμα «μένουμε σπίτι».

Ειδικότερα, πριν λίγες μέρες άρχισε να εμφανίζεται στα social media ο Mr. Vernikos, μέσα από διάφορα σκίτσα προτρέποντας μας να μείνουμε σπίτι και στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο συμβουλευτικά και αισιόδοξα μηνύματα. Κάποια από αυτά ήταν τα εξής: «Ρίχνουμε μαύρη πέτρα… στον κορονοϊό… γιατί μένουμε σπίτι», «Για να μην έχουμε μαύρα μαντάτα…απλά μένουμε σπίτι», «Δεν τα βάφουμε μαύρα… Βάφουμε με χρώμα τη ζωή γιατί… μένουμε σπίτι», «Μην έχεις μαύρα μεσάνυχτα… ενημερώσου από το μένουμε σπίτι»

Πίσω από αυτήν την έξυπνη καμπάνια βρίσκεται η εταιρεία Stancolac, όπου λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα με τον κορονοϊό και τα μέτρα που πρέπει οι πολίτες να τηρούν για να διασφαλιστεί ότι θα μειωθεί η εξάπλωση του ιού θέλησε να δώσει δύναμη και κουράγιο με τον γεμάτο αισιοδοξία και χρώμα Mr.Verniko.

Ποια είναι η Stancolac

Η εταιρεία έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη και έχει καταφέρει να κατακτήσει με την αξιοπιστία της τις πιο γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα που την εμπιστεύονται σε μεγάλα δημόσια έργα τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Η Stancolac ιδρύθηκε το 1980 από τον Στέργιο Φωτίου ως μια εταιρεία παρασκευής χρωμάτων βαφής επίπλων. Ήταν και παραμένει η μοναδική στο είδος της καθώς πολλά από τα εργοστάσια κατασκευής επίπλου σε Ελλάδα και Ευρώπη, προμηθεύονταν υλικά από την Stanolac. Με αργά και σταθερά βήματα η εταιρεία άρχισε να κατακτά την Ευρωπαϊκή αγορά άλλα και να αποκτά πελάτες στις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ