Πέλλα: Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου καθαρισμού ρεμάτων - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη Κοινωνία

Πέλλα: Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου καθαρισμού ρεμάτων

Εγκρίθηκε το έργο «Καθαρισμός ρεμάτων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας», με συνολικό προϋπολογισμό 450.000 ευρώ, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (25/9/2018), μετά από εισήγηση της Αναπληρωτή Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Αθηνάς Αθανασιάδου-Αηδονά.

«Η πολιτική προστασία αποτελεί σημαντική προτεραιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Στην κατεύθυνση αυτή, στον αναπτυξιακό μας προγραμματισμό περιλαμβάνονται πολλές παρεμβάσεις, η υλοποίηση των οποίων έχει ως στόχο τον καθαρισμό και τη διευθέτηση των σημείων, όπου έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν ανάγκες και έχουν ιεραρχηθεί. Επενδύουμε στην πρόληψη, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύοντας την ασφάλεια τους ενώ παράλληλα προστατεύουμε τις περιουσίες τους» δήλωσε η Αναπληρωτής Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίασης, ανάμεσα στα 15 θέματα που εγκρίθηκαν για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, η Οικονομική Επιτροπή ψήφισε θετικά υπέρ της συνέχισης και προόδου των διαδικασιών για τρία ακόμη σημαντικά έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και αφορούν:

  • «Αποκατάσταση στοιχείων ασφαλείας οδικού δικτύου ευθύνης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας», προϋπολογισμού 240.000 ευρώ
  • «Αντιστήριξη πρανούς Ε.Ο.2  στη θέση ‘Ψηλή Βρύση’», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και
  • «Τοποθέτηση διατάξεων ελέγχου ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών», προϋπολογισμού 40.000 ευρώ

Σύντομα δημοπρατούνται και άλλα, τεχνικά κυρίως, έργα, στο πλαίσιο της απρόσκοπτης εφαρμογής των εγκεκριμένων προγραμμάτων επενδυτικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για το τρέχον έτος.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ