Πέτσας: Πάει πολύ να μιλάει ο κ. Τσίπρας για το μετρό της Θεσσαλονίκης όταν ο ίδιος είχε εγκαινιάσει μουσαμάδες - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Πέτσας: Πάει πολύ να μιλάει ο κ. Τσίπρας για το μετρό της Θεσσαλονίκης όταν ο ίδιος είχε εγκαινιάσει μουσαμάδες

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έδωσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με αφορμή την ανάρτηση του κ. Τσίπρα σχετικά με την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη αλλά και τις αρχαιότητες στον σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης.

«Καταλαβαίνουμε την αγωνία του κ. Τσίπρα να βρει σωσίβιο στα εσωκομματικά του προβλήματα και την αμφισβήτηση που δέχεται από κορυφαία στελέχη του. Η επίθεσή του στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, που ξεχειλίζει από προσωπική εμπάθεια και η λαϊκίστικη ρητορική του προκειμένου να ακουστεί από τον καλλιτεχνικό χώρο δεν συνιστούν πολιτική και είναι ανάξια σχολιασμού.

Θέλω να σταθώ μόνο σε ένα σημείο. Πάει πολύ να μιλάει ο κ. Τσίπρας για το μετρό της Θεσσαλονίκης, όταν ο ίδιος είχε εγκαινιάσει μουσαμάδες! Η Κυβέρνηση θα παραδώσει ολοκληρωμένο και λειτουργικό το μεγάλο αυτό έργο στους πολίτες της Θεσσαλονίκης το 2023», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Πέτσας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ