ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ΕΕΑ: "Θα κάνουμε καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου" - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ΕΕΑ: “Θα κάνουμε καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου”

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία “φωτιά” για την υπόθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμου .

Με επίσημη ανακοίνωση, οι “ασπρόμαυροι” αποκάλυψαν ότι στις 20 Ιανουαρίου βρέθηκαν στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει νέα στοιχεία στην υπόθεση της ΕΕΑ.

Πιο αναλυτικά:

Στις 20.01 στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη.

Ο δικηγόρος κ.Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα.

Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ