Παναγιώτης Κρινής: Μου έχει τύχει πρόταση γάμου on air! - Karfitsa.gr
Συνεντεύξεις

Παναγιώτης Κρινής: Μου έχει τύχει πρόταση γάμου on air!

Δέκα ερωτήσεις αναζητούν δέκα σύντομες απαντήσεις. Πρόσωπα της Θεσσαλονίκης, από όλους τους χώρους, μοιράζονται με τους αναγνώστες της εφημερίδας «Karfitsa» πτυχές της ζωής τους και αδημοσίευτες φωτογραφίες σε μια διαφορετική – μίνι συνέντευξη.

 

Εσείς είστε δημότης online με τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης; Αν ναι… ο Παναγιώτης Κρινής είναι ο άνθρωπος σας. Ξεψαχνίζει και αναδεικνύει κάθε καλό ή στραβό της πόλης, κλείνοντας σε λίγους μήνες 20 χρόνια δημοσιογραφικής πορείας στη δημοτική τηλεόραση TV100. Αν τον δείτε στο δρόμο σταματήστε τον… ακούει κάθε παράπονο για την πόλη που όλοι αγαπάμε. Και η συνέχεια επί της οθόνης!

Είναι τελικά οι δημότες Online;

Ναι, ναι, ναι. Το λέω με πολύ χαρά. Είμαστε online με χιλιάδες τηλεθεατές κάθε απόγευμα. Πέρα από την τηλεοπτική μετάδοση, η εκπομπή μεταδίδεται και μέσω facebook dimotisonline. Η διάχυση της ξεφεύγει από τα όρια της εκπομπής σήματος του σταθμού και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Μία ατάκα που μου έχει μείνει, είναι από ομογενή στη Γερμανία, που είπε ότι είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε τη πατρίδα μας, την Θεσσαλονίκη, σαν να βρισκόμαστε εκεί!

Έχεις έρθει σε δύσκολη θέση στον αέρα;

Ναι, φυσικά. Δύο υποψήφιοι δήμαρχοι έχασαν την ψυχραιμία τους στον αέρα, αποκαλώντας ο ένας τον άλλον με χυδαία λόγια. Αναγκάστηκα να διακόψω το πρόγραμμα και να πάω σε διαφημίσεις. Βέβαια, από την άλλη μου έχει τύχει μέχρι και πρόταση γάμου on air.

Θα άφηνες την εκπομπή για κάτι νέο;

Συμπληρώνω φέτος 20 χρόνια στη Δημοτική τηλεόραση. Έχω  κάνει πολλές συνεργασίες. Μπορώ να πω ότι έζησα το όνειρο μου. Παράλληλα, έκανα οικογένεια, κάτι που δεν συγκρίνεται με τίποτα. Σαφώς κάτι νέο με ιντριγκάρει και είναι ευπρόσδεκτο παρά το γεγονός πως ο δημότης online, είναι το τρίτο παιδί μου.

Σε σταματούν στο δρόμο για προβλήματα της πόλης;

Ναι, είναι αλήθεια. Η εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός 24/7. Ο κόσμος δείχνει το ενδιαφέρον του για την πόλη και αυτό ήταν το μεγάλο δικό μου στοίχημα. Ήθελα οι Θεσσαλονικείς να είναι ενεργοί πολίτες, να διεκδικούν και όχι να γκρινιάζουν. Έτσι, δεν είναι λίγοι που με πλησιάζουν και δίνουν το δικό τους ρεπορτάζ.

Εάν δεν είχες ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, τι άλλο θα ήθελες να κάνεις;

Αισθάνομαι ευλογημένος γιατί το χόμπι μου έγινε επάγγελμα. Μικρός σε ηλικία έκλεινα τη φωνή της τηλεόρασης και έκανα τη μετάδοση. Μάλιστα, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία για να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία σταμάτησα μία μεγάλη αγάπη, τον αθλητισμό.

‘Ενα συν και ένα πλην της Θεσσαλονίκης…

Το θετικό είναι η σαγηνευτική ομορφιά της. Το αρνητικό η μερική εσωστρέφεια της.

Εργο που ανυπομονείς να τελειώσει…

Μα τι άλλο; Το μετρό! Το κακό με την πόλη μας είναι ότι δεν υπάρχει άλλο έργο σε εξέλιξη για να τελειώσει. Το πιο σημαντικό πάντως, «έργο» είναι η βελτίωση της συγκοινωνίας του ΟΑΣΘ κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.

Χαλάς χατίρια στο γιο και την κόρη;

Ούτε στο γιο, ούτε στην κόρη, ούτε στη γυναίκα μου. Δε θέλω και μ’ αρέσει πολύ!

Είσαι μανιακός με…

Τις ωραίες στιγμές!

Τι άλλο μπορεί να μας …κρύβει το 2020; 

Νομίζω πως το μόνο που έχει απομείνει είναι η εμφάνιση εξωγήινης ζωής! χαχα!! Ας τελειώνουμε με το 2020!

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ