Παπαγγελόπουλος: Σε κάθε ψέμα της Ράικου θα απαντάω με μια αλήθεια - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά Πολιτική

Παπαγγελόπουλος: Σε κάθε ψέμα της Ράικου θα απαντάω με μια αλήθεια

“Ο Ρασπούτιν τελείωσε, μπαίνουμε στην εποχή της Μεσσαλίνας!” αναφέρει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε συνέντευξή του στα Νέα για τις εξελίξεις που αφορούν το σκάνδαλο της Novartis.

Στην συνέντευξή του, που δίνεται λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Προανακριτικής Επιτροπής, ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρεται στην δικαστική λειτουργό, Ελένη Ράικου, καταγγέλλοντας ουσιαστικά στοχοποίησή του.

“Δεν ξέρω πόσες αποκαλύψεις θα με αναγκάσει να κάνω η κυρία Ράικου. Σε κάθε ψέμα της θα απαντάω με μια αλήθεια. Στόχος μου είναι να αποκαλύψω περαιτέρω πόσο αναξιόπιστα είναι τα μυθεύματα της για τον δήθεν Ρασπούτιν, που τα εφηύρε πολλούς μήνες μετά την παραίτησή της για να συγκαλύψει τις μεγάλες ευθύνες της ως εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς. Η εποχή του Ρασπούτιν τελείωσε όμως, μπαίνουμε στην εποχή της Μεσσαλίνας. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και γαργαλιστική”, σημειώνει.

Σημειώνει ότι υπήρχαν διαρροές και σκοπιμότητες για την έρευνα της Novartis από άλλα πρόσωπα.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρακολουθείτο από την ΕΥΠ, λέγοντας πως “δεν επικοινώνησα με τον τότε διοικητή της ΕΥΠ κ. Γιάννη Ρουμπάτη, γιατί κι αν με παρακολουθούσε δεν θα μου το έλεγε”.

Προέβλεψε πως θα υπάρξουν εκπλήξεις στην Προανακριτική.

“Εκπλήξεις θα υπάρξουν πολλές. Μόνο που θα είναι πολύ ευχάριστες για μένα και πολύ δυσάρεστες για όσους με κατηγορούν. Θα σας θυμίσω όμως ότι η Βουλή αποφάσισε τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής για να ερευνηθούν συγκεκριμένες αξιόποινες πράξεις που δήθεν τέλεσα ως υπουργός. Τα υπόλοιπα που γράφονται και λέγονται είτε από άσχετους είτε από εγκάθετους για επέκταση της έρευνας εις βάρος μου είναι ομολογία ότι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος μου” αναφέρει.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ